HAYAT TEK BİR ADIMDAN İBARET DEĞİLDİR!

   Bazen bir işi başaramayınca kendimize kızarız. Aslında kızmak yerine nerede hata yaptığımızı anlamaya çalışmalıyız böylece bir sonraki sefer o hatayı yapmayız. Ama sürekli kendimize kızarsak aynı hatayı tekrar, tekrar yaparız ve başarısız oluruz.

Ve başarısız olduğunuz zaman yine kendinizi suçlayacağımız için kendimizle kavgaya gireriz. Bu sefer canımız çok sıkılır. Moralimiz bozulur ve hastalanabiliriz. Örneğin sınavda paragraf sorularında takılıyorsak; o konuya daha yoğunluk verirsek, bir sonraki sınavda daha başarılı oluruz. 

   Başlıkta anlatmak istediğim şu : Hayatta bazen yanlış şeyler yaparız birinin kalbini kırarız mesela... Ama ne yapıp o kişi kırdığımızı anlarsak bir daha aynı şeyi yapmamaya dikkat ederiz. 

  Aynıları benim için de geçerli. Bende hata yapabilirim. Sonuçta hatasız kul olmaz.  Ne kadar çabalasak da yine hata yaparız. Bu hayatın kanunu. 
  

      Doğduğumuzdan bu yana o kadar çok hata yaptık ki... Hata yaparak öğrendiğimizi asla unutmayın. Hata yapmaktan kormayın! Bu bizim en büyük deneyimimiz olcaktır!



                          MY MAGICAL WORLD💫💫

Comments

  1. Uzun zamandır senin yayın yazmanı bekliyordum. Sonunda yayın yaptın ve bende okudum. Çok bilgilendirici ve tecrübe edici bir yayın olmuş Zeynep.💜💚💙

    ReplyDelete
  2. Hangi konuda yayın istediğinizi yazabilirsiniz.

    ReplyDelete
  3. Doğru söze ne denir ki! Büyük zaferler hata yapmaktan korkmayanlarındır.

    ReplyDelete

Post a Comment

Waiting your comment📚💛