#not as you can see

Hi everyone. Welcome again or welcome whatever. Today's topic is wealth, yeah wealth. Do you want to know why? Because some of us think wealth is everything. They think when you are rich nothing can stop you. But they can stop you. I want you to think a bit "Is wealth everything?" It isn't and it can't be. Can you buy happiness? I think you can't. Can you buy a girl or boyfriend? You can't. They come to you because you're rich. Alright, there is big trouble in the world. Like pollutions. One day we won't live in this world. Then will they be able to buy us a world? Never. Look wealth  💵 isn't everything. We must believe wealth will not gain us anything. If we don't believe it, terrible things could happen to us. I'm not here to talk about what kinds of things can happen, I'm here to talk about wealth that isn't what you think it is. I hope you understand what I mean. Goodbye in the next post.

Herkese merhaba. Bugünki konumuz zenginlik evet zenginlik. Neden biliyor musunuz? Çünkü bazılarımız zenginliğin her şey olduğunu düşünüyorlar. Zengin olduğunuzda hiçbir şeyin sizi durduramayacağını düşünüyorlar. Ama durdurabilirler. Biraz düşünmenizi isityorum "Zenginlik her şey midir?" Değil ve olamaz da. Mutluluğu satın alabilir misiniz? Bence hayır. Kız/erkek arkadaş satın alabilir misiniz? Alamazsınız. Siz zengin olduğunuz için onlar size yaklaşır. Peki, dünyamızda büyük sorunlar oluyor. Kirlilikler mesela (hava, su, toprak...) Bir gün bu dünyayı yaşayamayacak hale getirceğiz. Ozaman bize yeni bir dünya alabilecekler mi? Asla. Zenginlik 💵 her şey değil. Zenginliğin bize bir şey kazandırmayacağına inanmak zorundayız. Eğer inanmazsak bir gün başımıza çok kötü şeyler gelecek. Burada başımıza ne tür kötülükler gelebileceğini konuşmak için değil, zenginliğin sandığınız gibi bir şey olmadığını göstermeye geldim. Umarım ne demek istediğimi anlamışsınızdır. Bir sonraki yayında görüşürüz.




MY MAGICAL WORLD💫💫

Comments

  1. Hiç senin düşündüğün gibi düşünmemiştim abla. Keşke blogunu daha önceden keşfetseydim. Mailim olmadığı için takip edemiyorum üzgünüm. Seni seviyoruz abla ❤️

    ReplyDelete
  2. Teşekkür ederim ❤️💫

    ReplyDelete
  3. AnonymousJune 04, 2022

    çok haklısın

    ReplyDelete

Post a Comment

Waiting your comment📚💛